Wifi reparatie

Wifi reparatie

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw mobiele telefoon vaak wifi problemen heeft. Iedereen gebruikt tegenwoordig wifi wanneer ze gebruik maken van de smartphone. Vooral wanneer u diverse video’s of andere apps wilt gebruiken die erg veel data verbruiken is het aangeraden om aangesloten te zijn op een wifi netwerk. Dit zorgt er natuurlijk voor dat u minder data verbruikt, dus ook minder kosten maakt. Heeft u een iPhone, Samsung of een andere smartphone waarbij u veel wifi problemen ervaart, dan heeft Strike One de oplossing voor u! In dit artikel wordt er informatie gegeven over dit verschijnsel en hoe dit op te lossen is.

Mogelijke oplossingen die u zelf kunt verrichten

Wanneer u problemen heeft met uw wifi hoeft dit niet per se aan het mobiele apparaat te liggen. Bij Strike One geven wij u graag 3 oplossingen die u eerst kunt proberen. 

  • Reset (regulier)

Soms zijn er enkele oplossingen die u kunt proberen zonder dat u ervoor betaalt. Het kan voorkomen dat uw telefoon slechts eenmalig hoeft te worden gereset. Dit doet u door uw telefoon te herstarten op de manier die u gewend bent. Vaak zal de wifi het hierna wel normaal doen. 

  • Netwerk opnieuw instellen

Mocht de bovenstaande oplossing niet werken is er nog een manier hoe u het kunt proberen. Dit is namelijk het opnieuw instellen van het netwerk. Dit verschilt natuurlijk per telefoon, maar het is de bedoeling dat u in de instellingen van het toestel, de netwerkinstellingen opnieuw instelt. 

  • Hard reset 

Stel dat alle bovenstaande oplossingen niet werken zit er nog een ding op wat u zelf kunt uitvoeren. Een hard reset. Hiermee wist u alle instellingen van de telefoon en wordt de telefoon gereset naar fabrieksinstellingen. Houdt er hierbij rekening mee dat al uw bestanden verdwijnen. Maak daarom altijd een backup van uw bestanden voordat u hieraan begint (!). 

Telefoon wifi reparatie

Wanneer onze 3 oplossingen niet werken zal het waarschijnlijk liggen aan de Wi-Fi chip in uw telefoon. Dit is namelijk de antenne die zorgt voor de draadloze internet verbinding. Neem dan contact op met een van onze medewerkers en vertel wat de klachten zijn. Op deze manier kunnen onze professionals goed inschatten of uw telefoon nog te redden valt. Strike One helpt je hier graag mee, want we weten als geen ander hoe onmisbaar een mobiele telefoon is. Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Overige reparaties

Smartphones zijn samengesteld uit erg veel verschillende geavanceerde onderdelen. Al deze onderdelen zorgen er samen voor dat de smartphones verschillende functies kunnen uitvoeren. Vertoont uw smartphone een defect? Bekijk hiernaast welke smartphone reparaties wij nog meer uitvoeren. 

Mocht u op zoek zijn naar een andere reparatie aan uw smartphone? Neem gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren!

 

Contact

Wilt u graag uw Wifi of uw telefoon laten repareren? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw wifi bij Strike One, dé snelste en voordeligste telefoon reparatie in Rotterdam.

× Hoe kan ik u helpen