Televisie reparatie

Televisie reparatie

Is uw televisie kapot? Dan moet u met een aantal zaken rekening houden. Wat is er kapot aan de TV en heeft u nog een lopende garantie? Bij Strike One repareren wij uw televisie voor een scherpe prijs. Een televisie kan om verschillende redenen niet meer werken. Heeft u gemerkt dat de televisie is gecrasht en u een zwart scherm te zien krijgt, dan hoeft dat niet altijd het einde van uw tv te betekenen.

Defecte televisies 

Er zijn verschillende oorzaken van een defecte televisie. Bij Strike one zorgen we dat dit probleem wordt opgelost. Of er nu een software update moet worden uitgevoerd of een reparatie voor een LCD scherm, het kan allemaal bij ons. Voor elke soort TV reparatie kunt u bij onze vestiging terecht in Rotterdam-Zuid. Onze collega’s staan u graag te woord en helpen u verder. Ook voor een second opinion staan onze medewerkers paraat.

Iedereen heeft een bepaalde waarde gegeven aan hun televisie. Sommige mensen gebruiken de televisie dagelijks en sommige mensen gebruiken bijvoorbeeld smart tv’s voor andere doeleinden. Tegenwoordig wordt de tv niet alleen gebruikt voor het bekijken van programma’s. U kunt namelijk een televisie gebruiken om andere apparaten op aan te sluiten of kunt gebruik maken van een webbrowser, Netflix of Youtube. 

TV reparatie Rotterdam-Zuid 

Vaak kiezen mensen ervoor om een kapotte televisie terug te sturen naar de leverancier. Dat is op zich gunstig wanneer u garantie heeft op het toestel. Het nadeel hierbij is wel dat u lang moet wachten totdat u bericht krijgt van de leverancier dat uw apparaat in ontvangst is genomen, wanneer het apparaat gerepareerd is en wanneer u het apparaat weer terug ontvangt. Daarnaast kan dit alsnog ontzettend veel geld kosten. Wilt u niet lang wachten en uw televisie zo snel mogelijk weer op kunnen halen? Dan komt u langs bij Strike one! Onze deskundigen zullen u op de hoogte stellen van de activiteiten en zullen een prijsopgave voor u uitwerken. Dus ook voor uw tv reparatie komt u naar ons in Rotterdam-Zuid! Neem direct contact met ons op en zorg ervoor dat al uw apparaten weer werken hoe het hoort. Waarom zou u wachten? Neem vandaag nog actie! 

Smart TV reparatie Rotterdam Zuid 

Tegenwoordig is de smart tv niet meer weg te denken. Je kunt op een smart tv natuurlijk net als bij iedere tv, programma’s bekijken, maar je kan op een smart tv nog veel meer. Denk aan het kijken van je favoriete Netflix series, een film, Youtube filmpjes of juist muziek beluisteren op Spotify. Vaak gaat een smart tv al een paar jaar mee zonder enige problemen. Toch kan het voorkomen dat je smart tv stuk gaat. Bij een smart tv kunnen meer problemen voorkomen dan bij een standaard televisie. Een veelvoorkomend probleem zijn toch de software problemen die bij een smart tv kunnen optreden. Voor al deze problemen rondom je smart tv ben je bij Strike One aan het juiste adres. Wil jij jouw smart tv repareren? Bezoek dan ons filiaal in Rotterdam-Zuid. 

Lcd scherm reparatie 

Lcd schermen komen overal voor, of je nu een laptop, TV of mobiel hebt. De kans is groot dat jouw toestel een lcd scherm heeft. Het voordeel van deze lcd schermen is dat ze vaak goedkoper zijn om aan te schaffen en daarnaast ook minder verbruiken dan led en plasma schermen. Toch kan het zijn dat ook het lcd scherm het begeeft na verloop van tijd. Dit kan komen doordat het scherm verouderd is, het kan natuurlijk ook voorkomen dat er iets tegen het scherm is aangekomen waardoor deze het begeeft.

Wanneer een lcd scherm het begeeft kunnen er verschillende problemen voorkomen. De meest voorkomende problemen zijn een zwarte scherm, beeld dat blijft hangen of gekleurde strepen door het scherm. In de meeste gevallen is het lcd scherm te repareren. Wat veel mensen vergeten is dat het probleem bij het lcd scherm ligt en niet aan het apparaat zelf. Het is daarom erg belangrijk om dit bij twijfel te laten controleren, omdat dit u simpelweg een hoop kosten kan besparen. Een lcd scherm reparatie is nou eenmaal voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw apparaat.

Contact 

Heeft u vragen over onze snelle en voordelige reparaties van tablets, telefoon, televisies of overige vragen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw toestellen bij Strike One! Kwaliteit en goedkoop staan bij ons hoog in het vaandel. 

× Hoe kan ik u helpen