Waterschade

Waterschade

Heeft uw telefoon waterschade opgelopen? Zorg ervoor dat u snel handelt en voorkom zo verder problemen. Vandaag de dag beschikt bijna iedereen wel over een smartphone. Met de smartphone van tegenwoordig kunt u bijna alles, wat je zowel ook op je laptop of computer kan. Toch is het helaas wel zo wanneer u uw smartphone per ongeluk laat vallen, dat het scherm vrijwel direct breekt. Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn en hierdoor is het dan ook belangrijk eventuele schade aan uw telefoon direct te repareren. Veel mensen gaan ervan uit dat een smartphone alleen waterschade kan oplopen, wanneer de telefoon in het water valt. Toch is dat vaak niet het geval. Wanneer uw scherm gebroken is en er een diepe barst in zit, bestaat de kans dat er water bij kan komen. Dit heeft als gevolg dat uw mobiel waterschade kan oplopen. Deze vorm van waterschade bij een smartphone komt het meest voor. Het gevaar hiervan is, is dat uw mobiel waterschade kan oplopen zonder dat u het doorheeft. Bij twijfel is het belangrijk dat u snel handelt. Wanneer u te lang wacht met het repareren van waterschade aan uw telefoon, bestaat de kans dat de schade niet meer te repareren valt.

Wat te doen bij waterschade aan uw telefoon?

U moet direct de waterschade aan uw telefoon repareren. Toch kan het zo zijn dat u uw verplichtingen hebt en niet altijd direct naar een telefoonzaak kunt gaan.
Omdat het belangrijk is om snel te handelen, hebben wij een aantal tips voor u opgesteld.

Tip 1: Pak uw telefoon zo snel mogelijk op.
Wanneer uw telefoon in het water is gevallen, is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk uit het water oppakt. Hoe langer uw telefoon in het water ligt, hoe groter de kans is dat deze meer schade oploopt.

Tip 2: Zet uw telefoon direct uit.
Door uw telefoon direct uit te zetten, verkleint u de kans op kortsluiting.

Tip 3: Droog uw telefoon
Zorg ervoor dat u uw telefoon zo snel mogelijk afdroogt, leg uw mobiel daarna in een bak met ongekookte rijst zodat het vocht eruit kan trekken.

Tip 4: Laat u telefoon zo snel mogelijk repareren.
Wanneer uw telefoon waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk problemen snel te voorkomen. U voorkomt problemen het snelst door waterschade aan uw telefoon te repareren.

Waterschade telefoon repareren 

Waterschade aan uw telefoon moet u direct laten repareren. Wanneer uw telefoon waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk om direct te handelen. Dit is de enige manier om uw telefoon te redden. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de kans dat uw telefoon niet meer te repareren valt.
Mocht u dit niet direct lukken? Dan is het belangrijk dat u onze bovenstaande tips opvolgt. Met deze tips verkleint u de kans dat uw telefoon niet meer te redden valt.

 

Smartphones zijn samengesteld uit erg veel verschillende geavanceerde onderdelen. Al deze onderdelen zorgen er samen voor dat de smartphones verschillende functies kunnen uitvoeren. Vertoont uw smartphone een defect? Bekijk hiernaast welke smartphone reparaties wij nog meer uitvoeren. 

Mocht u op zoek zijn naar een andere reparatie aan uw smartphone? Neem gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren!

 

Contact 

Heeft u verder nog vragen over waterschade telefoon repareren? Of over onze overige snelle en voordelige reparaties van tablets, telefoon, telivisies? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw toestellen bij Strike One! Kwaliteit en service, staan bij ons hoog in het vaandel.

× Hoe kan ik u helpen