Telefoon reparatie

Telefoon reparatie

Het is iedereen waarschijnlijk wel eens overkomen, een kapotte telefoon. Natuurlijk is het erg zonde als u een barst heeft in uw beeldscherm of dat uw camera breekt. Gelukkig valt een telefoon in de meeste gevallen te repareren. Daarnaast is het ook vaak veel voordeliger om uw telefoon te laten reparen dan een compleet nieuwe telefoon aan te schaffen.
Bij Strike One bent u voor telefoon reparaties aan het juiste adres, met al meer dan 15 jaar ervaring bent u er zeker van dat uw telefoon in goede handen is. Laat daarom uw telefoon repareren bij Strike One in Rotterdam Zuid! 

Goedkoop uw telefoon laten repareren

Wilt u uw telefoon goedkoop laten repareren? Dan bent u bij Strike One aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij uw telefoon snel repareren. Door onze specialisatie, kunnen wij uw smartphone goedkoop repareren. Woont u in de omgeving van Rotterdam? Dan is Strike One de beste keus. Snel en goedkoop uw telefoon/smartphone repareren in Rotterdam Zuid!

Soorten smartphone reparaties 

Een smartphone heeft vele functies, nadat u uw smartphone heeft laten vallen kan het voorkomen dat bepaalde functies het begeven. Laat daarom uw smartphone repareren bij Strike One in Rotterdam Zuid. Onze specialisten kunnen alles voor u repareren.
Denk maar eens aan de volgende problemen die voor kunnen komen.

Gebroken Display
Een van deze veelvoorkomende problemen is een gebroken display. Dit kan al snel gebeuren wanneer u uw telefoon laat vallen. Denk aan een barst in uw scherm of strepen in uw scherm.

Gebroken Camera
Met uw mobiele camera wilt u natuurlijk mooie momenten kunnen vastleggen. Wanneer uw mobiel valt kan het gebeuren dat de camera breekt, waardoor de kwaliteit van de camera natuurlijk achteruit gaat of de camera kapot gaat.

Home button problemen
Ook kan het gebeuren dat de home button niet meer functioneert. U kunt dan alleen naar uw home door het in uw instellingen te wijzigen. Dit is een probleem dat vaak voorkomt bij Apple modellen. Kom daarom langs bij onze vestiging in Rotterdam Zuid en laat uw iphone repareren.

WiFi problemen
Iedereen wilt bereikbaar blijven en overal van op de hoogte zijn. Uw WiFi moet dan wel functioneren om te kunnen verbinden met een netwerk. Dit probleem komt ook steeds vaker voor.

Geluid problemen
Wanneer u merkt dat uw geluid achteruit gaat, kunt het beste even langskomen om het te laten controleren. Dit probleem komt vaker voor bij Samsung modellen. Kom daarom langs bij onze vestiging in Rotterdam Zuid en laat uw samsung repareren!

Batterij problemen
Wat erg vervelend kan zijn, zijn batterijproblemen. Zoals het uitvallen van uw mobiel, terwijl deze aangeeft dat u nog 10% batterij heeft. Dit probleem ontstaat vaak door het gebruik van snelladers die erg krachtig en slecht zijn voor uw batterij.

Kapotte behuizing
Na een val is de kans ook groot dat de behuizing van uw smartphone breekt. Het is belangrijk dat u deze snel laat repareren om verdere problemen te voorkomen.

Waterschade
Wat veel mensen vergeten is dat na een barst in uw smartphone, de kans groot is dat waterschade kan optreden. Om verdere problemen te voorkomen raden wij aan dit zo snel mogelijk te repareren.

Heeft u andere problemen met uw toestel? Dan raden wij altijd aan om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Laat daarom uw smartphone repareren bij Strike One in Rotterdam Zuid.

Contact

Wilt u graag uw telefoon laten repareren? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw iPhone bij Strike One, dé snelste en voordeligste telefoon reparatie in Rotterdam.

× Hoe kan ik u helpen