IT consultancy

IT consultancy

Naast het verkopen van onze telecommunicatiemiddelen en reparaties voor elektronica, geven wij ook IT consultancy in de omgeving Rotterdam Zuid voor uw bedrijfsnetwerk, interim consultancy en migratietrajecten. Wij leveren u op praktisch niveau deskundig en onafhankelijk advies op locatie of online op afstand in de vorm van ondersteuning van huidige systemen, implementaties, audits, systeem consolidering, serveronderhoud en veel meer! Met meer dan 15 jaar ervaring, bieden wij ondersteuning bij het onderhouden en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Heeft u behoefte aan IT consulting en bevindt uw bedrijf zich in de omgeving Rotterdam Zuid? Twijfel niet en neem contact voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek!

Onderhoud bedrijfsnetwerk

Het onderhouden van uw bedrijfsnetwerk is van essentieel belang. Bij Strike One in Rotterdam begrijpen wij dat volledig. Ons plan van aanpak is dan ook vrij duidelijk. Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT wereld, kunnen wij uw bedrijf concreet advies geven. Tijdens het gesprek zorgen wij ervoor dat er een duidelijk beeld is wat uw toekomstplannen zijn. Vanuit dat standpunt onderbouwen wij een advies dat past bij uw wensen en ambities. IT consultancy van Strike One zorgt ervoor dat uw bedrijf in Rotterdam Zuid een sterk IT systeem heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een onafhankelijk advies voor het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk voor uw bedrijf in Rotterdam Zuid? Dan bent u bij Strike One aan het juiste adres!

Beveiliging bedrijfsnetwerk

Overweegt u om uw servers in de cloud te verplaatsen? Aan de hand van onze IT consulting maken wij een stappenplan en geven wij onafhankelijk advies, om uw bedrijf op een veilige manier over te stappen naar de cloud. De afgelopen jaren hebben veel bedrijven de keuze gemaakt om over te stappen naar de cloud. Maar niet zonder slag of stoot. Het overstappen naar de cloud, moet op een veilige manier gebeuren. Daarom is een beveiliging op uw bedrijfsnetwerk zeer belangrijk. Strike One in Rotterdam neemt uw keuze onder de loep en zorgt ervoor dat het overstapproces op een efficiƫnte en veilige manier wordt afgehandeld. Een beveiligd bedrijfsnetwerk, is een sterk netwerk!

Contact

Wilt u graag advies voor uw bedrijfsnetwerk? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Strike One is de oplossing voor uw IT vragen en andere telecommunicatie zaken.

× Hoe kan ik u helpen