Home button

Homebutton smartphone

Wanneer u niet meer naar het beginscherm kunt, bestaat er een grote kans dat uw home button het heeft begeven. Dit probleem komt vaak voor, met name bij veel iPhone modellen die nog beschikken over een homebutton. Wanneer u uw iPhone meerdere keren laat vallen, kan het net zo zijn dat deze net verkeerd valt en de knop het begeeft.
Toch is de homebutton van uw smartphone vaak makkelijk te repareren. In sommige gevallen hoeft het echter niet gelijk te betekenen dat de homebutton van uw smartphone kapot is.
Lees snel verder hoe u dit kunt controleren.

Software probleem

De homebutton is het meestgebruikte knopje van de iPhone. Ondanks dat de knop vaak wordt gebruikt, begeeft deze het niet zomaar. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de homebutton het heeft begeven.
Een van deze redenen is een software probleem, ook wel een ‘bug’ genoemd. Dit betekent

dat de software waarop het toestel draait wel eens voor problemen kan zorgen. Denk aan het vertragen van uw smartphone of zelfs het vastlopen ervan. Zo kan het ook zijn dat u meerdere keren op de home button moet drukken om naar het beginscherm te gaan. Wij raden u daarom altijd aan om eerst de iPhone te resetten. Dit betekent dat u niet altijd de homebutton van uw smartphone hoeft te repareren.

Wat moet u doen?
1. Houd de vergrendelknop in en druk tegelijkertijd de homebutton in.
2. Wacht een aantal seconden tot uw scherm op zwart gaat, hierna verschijnt het logo.
3. Controleer of uw homebutton naar behoren functioneert.

iPhone homebutton kapot 

Wanneer u het bovenstaande heeft uitgevoerd, en de homebutton niet functioneert zult u de homebutton van uw smartphone moeten laten repareren. Door onze jarenlange ervaring en onze relaties die wij door de jaren met onze leveranciers hebben opgebouwd, hebben wij veel onderdelen al direct op voorraad en kunnen wij uw smartphone dan ook snel repareren.
Onze specialisten voorzien u dan ook graag van vrijblijvend advies.

 

Overige reparaties

Smartphones zijn samengesteld uit erg veel verschillende geavanceerde onderdelen. Al deze onderdelen zorgen er samen voor dat de smartphones verschillende functies kunnen uitvoeren. Vertoont uw smartphone een defect? Bekijk hiernaast welke smartphone reparaties wij nog meer uitvoeren. 

Mocht u op zoek zijn naar een andere reparatie aan uw smartphone? Neem gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren!

 

Contact

Wilt u graag de homebutton van uw smartphone repareren? Of heeft u misschien vragen over onze overige snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw iPhone bij Strike One, dé snelste en voordeligste iPhone reparatie in Rotterdam-Zuid. 

× Hoe kan ik u helpen