Elektronica reparatie

Elektronica reparatie

Bij Strike One zijn we gespecialiseerd in het repareren van elektronica. Of het nu om laptops, smartphones, tablets en televisies gaat, we zijn overal toe in staat. Wij houden daarnaast ook altijd van een uitdaging! Heeft u problemen met een van uw apparaten? Wacht dan niet langer en laat een van onze professionals naar uw defecte apparatuur kijken en wij doen de rest! Elektronica reparaties doet u bij Strike One in Rotterdam Zuid! Zelfs wanneer u problemen heeft met uw Wifi kunnen wij dit oplossen.

Zo repareren wij onder andere:

Elektronica reparatie Rotterdam Zuid

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van verschillende apparaten. Denk hierbij aan tablets, smartphones, laptops, televisies en computers. Vaak hebben deze apparaten elk andere problemen die kunnen voorkomen. Bij Strike One zijn we gespecialiseerd in het oplossen van deze vervelende problemen. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om vrijwel elk probleem razendsnel aan te pakken. Ook als u problemen heeft met uw Wi-Fi kunnen onze medewerkers u helpen. Heeft u defecte elektronica die u niet meer kunt gebruiken? Neem direct contact op met een van onze medewerkers en zorg ervoor dat uw apparaten weer gebruikt kunnen worden. We kunnen met trots vermelden dat onze reparaties scherp geprijsd zijn en dat u hierna weer jarenlang plezier kunt hebben van het product.

Elektronica reparaties Rotterdam

Onze medewerkers zullen na het eerste contactmoment het defecte apparaat onderzoeken. We zullen een diagnose maken van bijvoorbeelde de laptop, televisie of mobiele telefoon. Vervolgens wordt u ingelicht en worden de kosten bekendgemaakt. Om de prijs van de elektronica reparatie te berekenen, moeten wij van te voren een diagnose stellen. Dit ligt natuurlijk aan de werkzaamheden die moeten worden verricht en de mankementen van het apparaat. Met behulp van een reparatie bij Strike One bespaart u ook kosten doordat u geen nieuw apparaat hoeft aan te schaffen. Wie zou er nou geen kosten willen besparen? U bent slechts 1 knop verwijderd om contact op te nemen. Aarzel niet en pak de telefoon op! Wij zijn ervan overtuigd dat uw problemen kunnen worden opgelost.

Contact

Wilt u graag uw laptop, telefoon, tablet of televisie laten repareren? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw elektronica bij Strike One, dé snelste en voordeligste telefoon reparatie in Rotterdam.

× Hoe kan ik u helpen