Computer reparatie

Computer reparatie

Heeft u al een een tijdje last van uw computer? Wordt de computer traag of is het zelfs zo erg geworden dat het scherm zwart is geworden? Wij weten bij Strike One als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Neem daarom zo snel mogelijk maatregelen en laat uw computer bij ons repareren. Met onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we vrijwel elk probleem kunnen verhelpen. Neem daarom direct contact met ons op en laat een van onze medewerkers u adviseren.

Computer reparatie Rotterdam Zuid

De meeste consumenten vragen zich als eerste af hoeveel een computer reparatie kost. Natuurlijk weet u als geen ander dat wij geen vaste tarieven kunnen hanteren en eerst een prognose moeten stellen voordat wij u kunnen helpen. Neem daarom eerst contact op met een van onze medewerkers en wij zullen u meer informatie verschaffen. Vaak kunnen onze medewerkers aan de hand van het telefoongesprek een inschatting maken. Toch moeten we altijd onderzoeken of dit het enige probleem is of dat het probleem in een ander deel van de computer zit. Na de diagnose kunnen we inschatten hoe lang het zal duren voordat uw apparaat gerepareerd is. Computers en telefoons repareren doet u bij Strike One in Rotterdam Zuid. 

Voordelige computer reparatie

Met trots kunnen wij u melden dat onze tarieven scherp zijn en dat u nooit teveel hoeft te betalen voor een computer reparatie. Met goed onderhoud van uw apparaten zorgt u ervoor dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw electronica. Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn waarom uw computer niet naar behoren werkt. Het kan zomaar zijn dat u malware heeft op uw pc of dat er iets aan de hand is met uw hardware. Voor onze specialisten is dit gemakkelijk om in te zien. Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde en vakkundige specialist dan kunt u gerust langskomen bij Strike One, voor al uw voordelige computer reparaties. Aarzel niet en krijg waar voor uw geld. Tegenwoordig zijn computers onmisbaar en is het zonde om defecte apparatuur in huis te hebben. Beslis vandaag nog en pak de telefoon. 

Contact

Wilt u graag uw computer of telefoon laten repareren? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw computer bij Strike One, dé snelste en voordeligste computer reparatie in Rotterdam.

× Hoe kan ik u helpen