Camera

Camera

Is de camera van uw smartphone of tablet kapot of beschadigd? Wij kunnen het snel en goedkoop voor u oplossen. Als de camera van uw telefoon kapot is, dan kan dit natuurlijk erg vervelend zijn. Tegenwoordig wil iedereen zijn of haar favoriete momenten op een makkelijke en snelle manier wilt vastleggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een concert of een vakantie. Ook is het delen van foto’s en filmpjes op sociale media een dagelijkse activiteit geworden en is dit niet meer weg te denken. Als de camera van je telefoon kapot is, dan wilt u deze waarschijnlijk zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. Voor een camera reparatie voor uw smartphone bent u bij Strike One aan het juiste adres.

Gemakkelijk uw smartphone camera laten vervangen

Een kapotte camera van uw smartphone, kan verschillende oorzaken hebben. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt laten repareren. Het kan zijn dat u uw telefoon misschien heeft laten vallen en dat daardoor de camera beschadigd is. Maar het kan ook zijn dat uw telefoon in het water is gevallen en dat daardoor de camera van uw telefoon kapot is. Omdat er meerdere oorzaken mogelijk zijn, doen wij altijd eerst onderzoek. Wij zijn deskundigen, met al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Daarnaast vinden wij integriteit en transparantie erg belangrijk. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige service voor een scherpe prijs. Voor een snelle en goedkope smartphone camera reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! 

Overige reparaties

Onze deskundigen kunnen alles repareren. Uw apparaat kan veel verschillende beschadigingen oplopen. Het zal u ook zeker niet verbazen dat schermreparaties het meest voorkomend zijn. Wij hebben veel ervaring smartphone camera reparaties,  maar daarnaast ook met onderwerpen als een gebroken display, home button problemen, batterij problemen en waterschade etc. Een smartphone reparatie hoeft niet lang te duren! Loop niet langer rond met een gebroken scherm of andere defecten zoals een kapotte camera en kies voor de snelle service van Strike One!

 

Smartphones zijn samengesteld uit erg veel verschillende geavanceerde onderdelen. Al deze onderdelen zorgen er samen voor dat de smartphones verschillende functies kunnen uitvoeren. Vertoont uw smartphone een defect? Bekijk hiernaast welke smartphone reparaties wij nog meer uitvoeren. 

Mocht u op zoek zijn naar een andere reparatie aan uw smartphone? Neem gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren!

 

Contact

Wilt u graag een goedkope en snelle camera reparatie of heeft u misschien vragen over onze reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Repareer vandaag uw smartphone camera bij Strike One, dé snelste en voordeligste reparatie van smartphones en tablets in Rotterdam Zuid.  

× Hoe kan ik u helpen