Telefoon Accessoires

Accessoires

Heeft u pas een mobiele telefoon gekocht en wilt u voorkomen dat uw nieuwe aankoop beschadigd raakt? Dan bent u bij Strike One aan het juiste adres. Naast het repareren van verschillende elektronische apparaten, zoals tv’s, laptops en mobiele telefoons, kunt u ook bij ons terecht voor al uw telefoonaccessoires. Zo kunt u bij ons een hoesje voor uw nieuwe mobiel kopen om zo te voorkomen dat deze beschadigd raakt. Ook kunt u bij ons terecht voor uw screenprotectors, hiermee voorkomt u krassen en barsten in uw mobiel. De screenprotector is als het ware een beschermlaag voor uw mobiel. Naast deze telefoon accessoires vindt u bij Strike One ook nog veel meer andere telefoonaccessoires. Kom daarom langs bij onze vestiging in Rotterdam-Zuid en schaf uw telefoon accessoires aan!

Screenprotector 

Veel mensen schaffen een smartphone aan zonder screenprotector met de gedachte dat ze zuinig zullen zijn met hun telefoon. Echter schuilt een ongeluk in een klein hoekje en kan het iedereen wel eens overkomen dat uw mobiel uit uw handen glipt en er een barst in uw scherm zit. Het zal u dan ook niet verbazen dat schermreparaties de meest voorkomende reparaties zijn. Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van de smartphone. De touchscreens worden steeds moderner en mooier. Het nadeel hiervan is dat zo’n scherm snel beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om een screenprotector aan te schaffen. Op deze manier kunt u uw smartphone zo goed mogelijk beschermen. Er zijn verschillende soorten screen protectors. Bent u hier benieuwd naar? Kom dan naar onze vestiging in Rotterdam-Zuid en haal jouw telefoon accessoires!

Smartphone hoesje

Een andere manier om uw smartphone goed te beschermen is de aankoop van een smartphone hoesje. Tegenwoordig beschikt bijna iedereen wel over een smartphone. Daarbij hoort natuurlijk een stevig telefoonhoesje. Een telefoonhoesje is ideaal omdat het optimale bescherming biedt wanneer u per ongeluk uw smartphone laat vallen. Het zou namelijk zonde zijn als uw nieuwe smartphone valt en hierdoor schade oploopt. Bij Strike One beschikken we over veel verschillende kleuren en modellen hoesjes tegen scherpe prijzen! Voorkom dat uw smartphone schade oploopt en koop nu een stevig hoesje! 

Contact

Wilt u graag goedkope en goede telefoon accessoires kopen in de omgeving van Rotterdam-Zuid? Of heeft u nog vragen over één van onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 010- 841 4921. Koop vandaag nog jouw telefoon accessoires bij Strike One, dé snelste en voordeligste telecom winkel in Rotterdam Zuid. 

× Hoe kan ik u helpen