Onze winkel

Openingstijden

 • Maandag
  12:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  Gesloten

Neem contact met ons op

Geinteresseerd in een van onze services of gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wie zijn wij? Strike One

Strike One telecom is in 2002 begonnen als een van de eerste  internet cafés in de buurt en is nu inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle detail/groothandel  en internationale verkoop in telecommunicatie middelen. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van o.a. mobiele telefoons, laptops, Pc’s etc.  
Ons doel is leven geven aan iets wat opgegeven is.
Bij Strike One Telecom vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben dat ze gehoord en begrepen worden.
Een winkel die dus voldoet aan de eisen van een klant.

Onze diensten

Elektronica reparatie 

Met goed onderhoud en reparaties verleng je de levensduur van je apparaten. Zo bespaar je een hoop geld. Met de expertise en reparatie specialisme van onze medewerkers, die zorgvuldig te werk gaan, is dit mogelijk.
Wij hebben een grote voorraad aan mobiele telefoons en telefoon accessoires. Sinds kort doen wij ook aan refurbished iPhone. Uiteraard van de allerbeste kwaliteit.

IT Consultancy 

Buiten de reparaties en verkoop van de telecommunicatie middelen, geven wij ook IT Consultancy.
Dat houdt in het onderhouden en beveiligen van uw bedrijfsnetwerk, interim consultancy en migratie- trajecten. 
We leveren op praktisch niveau deskundige ondersteuning ter plaatse of “Remote” in de vorm van ondersteuning van huidige systemen, implementaties, audits, systeemconsolidering, serveronderhoud en meer. 
 
Overweegt u sommige van uw services naar de Cloud te verplaatsen? Geen servers meer op kantoor of bestaande systemen naar de Cloud of toch niet.  
We geven onafhankelijk advies. We zullen een plan voor de uitrol maken dat u naar de plek brengt waar u heen moet. 
 
Voor meer informatie kunt u bellen of mailen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek naar de gegevens bij onze contactgegevens.